tag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post2478815465489488878..comments2023-12-11T07:44:16.827+02:00Comments on Kisildi: BÁNÁTI PALACSINTA - Adi Hadean utánKisildihttp://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-32688390959116741532012-06-12T18:31:11.235+03:002012-06-12T18:31:11.235+03:00Nos, kiváncsi vagyok mit dönt...Nos, kiváncsi vagyok mit dönt...Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-56300870884060851082012-06-12T18:30:46.439+03:002012-06-12T18:30:46.439+03:00A román sztárséf Kolozsváron lakik, úgymond "...A román sztárséf Kolozsváron lakik, úgymond "falumbeli" :-), a receptet én átalakítottam kicsinykét, nem főzhetek indigóra, meg jó ötletnek tartottam a beletett kandírozott gyümölcsöket.Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-32433995236090528242012-06-12T17:40:42.502+03:002012-06-12T17:40:42.502+03:00Na akkor hajrá! Szerintem is többet ér egy kézfogá...Na akkor hajrá! Szerintem is többet ér egy kézfogás. Pláne, ha még le is ülhetne az ember beszélgetni azzal, akinek értékeli a munkáját.Anihttps://www.blogger.com/profile/03505420983955401394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-4671650205958398692012-06-12T16:27:38.451+03:002012-06-12T16:27:38.451+03:00Nagyon tetszik a recepted, már csak azért is, mert...Nagyon tetszik a recepted, már csak azért is, mert Erdélyből származik (ha jól tudom a Bánát a Partium része, de javíts ki, ha tévedek). Örülök annak, hogy a nevéből ítélve román származású sztárséf az erdélyi gasztronómiából merít ihletet. Bár nem világos, hogy a bánáti palacsintába hogyan kerül kandírozott ananász és kandírozott narancshéj? Vagy ez már a te ízlésedre variált változat?...de mindegy is, tuti kis recept:)heti menükhttps://www.blogger.com/profile/01617614338382741370noreply@blogger.com