tag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post7405206212970982368..comments2023-12-11T07:44:16.827+02:00Comments on Kisildi: LIMONCINÓ LIKŐRÖS BONBON-első próbálkozásKisildihttp://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-74080829746627718572012-11-18T08:00:08.779+02:002012-11-18T08:00:08.779+02:00Köszi, Kinga, azóta túl vagyok már egy pár bonbono...Köszi, Kinga, azóta túl vagyok már egy pár bonbonon, de még mindig vannak hiányosságaim. De megéri, ha nem is tökéletesen szépek, de nagy sikerélményt adnak, meg persze nagyon finomak :-)Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-16351825317547569982012-11-18T00:18:30.124+02:002012-11-18T00:18:30.124+02:00első nekifutásra nagyon jól néznek ki! Csak így to...első nekifutásra nagyon jól néznek ki! Csak így tovább!!! Turák Kingahttps://www.blogger.com/profile/12101742106183928170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-20049418495291614812012-11-17T08:13:52.129+02:002012-11-17T08:13:52.129+02:00Köszi, Ilda!Köszi, Ilda!Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-83733760090118211392012-11-16T21:46:19.761+02:002012-11-16T21:46:19.761+02:00Inycsiklandozo! Bravo Ildiko! Inycsiklandozo! Bravo Ildiko! ildahttps://www.blogger.com/profile/10174564348969549996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-41155431385880626692012-11-11T17:51:34.169+02:002012-11-11T17:51:34.169+02:00Köszönöm, az a likőrkrém mennyei volt!!! Ez a jó a...Köszönöm, az a likőrkrém mennyei volt!!! Ez a jó a bonbonkészítésben, olyan ízűt eszünk amilyent csak akarunk.Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-79601773464975819122012-11-11T15:21:37.097+02:002012-11-11T15:21:37.097+02:00Első próbálkozásra kitűnőek lettek. Ezt már nem is...Első próbálkozásra kitűnőek lettek. Ezt már nem is lehetett volna jobban megcsinálni! Szuper bon-bonok! Vennék belőle biztos! :o)Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-16251587634062960812012-11-11T09:25:38.040+02:002012-11-11T09:25:38.040+02:00Köszi, Zsuzsi a tanácsokat, már készülök a követke...Köszi, Zsuzsi a tanácsokat, már készülök a következőre!Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-44055608998397476202012-11-10T21:27:47.871+02:002012-11-10T21:27:47.871+02:00köszi Ildi! Kipróbálom, ígérem :-)köszi Ildi! Kipróbálom, ígérem :-)Anikohttps://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-70228342140981357052012-11-10T18:31:08.395+02:002012-11-10T18:31:08.395+02:00Ildi, tökéletes, ha simán visszahűtöd 32 fokra beo...Ildi, tökéletes, ha simán visszahűtöd 32 fokra beoltásnál a csokit! A beoltás ebből a szempontból ugyanúgy történik, mint a porított kakaóvajnál, csak márványlapos temperálásnál hűtjük vissza és melegítjük fel. De a képeidről nyilvánvaló, hogy a csokid jól lett temperálva :)Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-71342092578362148542012-11-10T17:45:00.005+02:002012-11-10T17:45:00.005+02:00Köszönöm szépen! Mint írtam, sajnos én elsőre túlf...Köszönöm szépen! Mint írtam, sajnos én elsőre túlforrósítottam, 50 fok fölé :-(, rettentően izgultam, ideges lettem, ezért szinte alig vártam, hogy lehűljön, de nem hűtöttem le eléggé, aztán meg amikor talpaltam már nagyon hideg volt. No, de majd a következő!Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-91405509697843577282012-11-10T17:37:13.779+02:002012-11-10T17:37:13.779+02:00Ildikó!
Nagyon szépek lettek.
Egy kis kiigazítás a...Ildikó!<br />Nagyon szépek lettek.<br />Egy kis kiigazítás a temperáláshoz. Én 45-46 foknál nem melegítem tovább, amikor hozzáadom a megmaradt csokoládét, akkor keverem és 28 fokig viszem le, majd ismét visszamelegítem 31-32 fokra. Ez majd a polikarbonát formában készülő bonbonnál lesz fontos.<br />A talpaláshoz én már nem mindig temperálom újra a csokit, de azt is vissza kell melegíteni,mert akkor nem tudod szépen rátenni a töltelékre:-))<br /><br />Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-24545160185857753822012-11-10T16:40:41.417+02:002012-11-10T16:40:41.417+02:00A "talpaláshoz", a lezáráshoz visszamele...A "talpaláshoz", a lezáráshoz visszamelegítettem (sajnos nem eléggé), de utána a maradék sem lesz kuka, a következő csokiba lesz töltelék :-). Amúgy hidd el, könnyebb, mint gondoltam. Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263740757348631119.post-60721021907757717012012-11-10T16:37:37.629+02:002012-11-10T16:37:37.629+02:00milyen szépek! Ildi, én csak azt kérdezném, úgy mi...milyen szépek! Ildi, én csak azt kérdezném, úgy mint aki soha nem csinált még ilyet, hogy a csokit vissza lehet melegíteni? Azt hittem a temperált csoki addig jó amíg dolgozol vele, és utána kuka. Ezek szerint vissza lehet őket olvasztani? KösziAnikohttps://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.com