Ezt a salátát a VKF 63. fordulójára készítettem, háziasszony a Zöld Múzsa.
Hozzávalók:
1 nagy fej lila hagyma
15 dkg champignon
15 dkg cherry paradicsom
1-2 csöves paprika
1/2 kókuszdió belseje
metélőhagyma
vörösbor ecet
olíva olaj
só
bors
A hagymát szálasra vágjuk, megsózzuk és meglocsoljuk az ecettel, 10 perc pihentetés után kicsavarjuk. A paradicsomot felébe, a paprikát és a gombát karikára, a kókuszt vékony csíkokra metéljük.
Összekeverjük a hozzávalókat, ecettel, sóval, borssal, olívaolajjal ízesítjük, végezetül meghintjük apróra vágott metélőhagymával.
Meghökkentően izgalmas ez a kókusz... ki kell próbálni. Köszönöm a salátázást és gyere, nézz be hozzám az összefoglalóért.
VálaszTörlésBenéztem ám már! A kókusz friss, édeskés ízt ad a salátának, meg tartalmat is.
Törlés