2015. március 8., vasárnap

Mascarponés disznónyelv paszta

Reggelire, uzsonnára felvágott helyett:





Hozzávalók:
3 db főtt disznónyelv
1 tojásból majonéz
2 kanál tejföl
3 kanál mascarpone
1 kanál vágott zöldpetrezselyem

bors
citromlé

Az alaposan megmosott disznónyelvet hideg vízben feltesszük főni, mellédobunk egy kis fej hagymát, 2-3 babérlevelet, 15-20 szem feketeborst, sót, 2-3 cikk fokhagymát. Lassú forralással 1-1.30 órát főzzük. Még melegen megtakarítjuk a bőrétől, majd ha kihűlt apróra daráljuk.
A majonézt összekeverjük a mascarponeval, a tejföllel, sóval, borssal, citromlével, zöldpetrezselyemmel  ízesítjük majd összevegyítjük a darált főtt nyelvvel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése