Hamarosan lejár a medvehagyma szezonja, ezért próbáltam üvegekbe menteni az elkövetkező hónapokra is. Így készült a medvehagyma pesto.
Hozzávalók:
2 nagy csokor medvehagyma
1 dl olívaolaj
10 dkg dió
10 dkg parmezán
tengeri só
bors
A hozzávalókat összedaráljuk, sózzuk, borsozzuk és üvegbe tesszük, felhasználásig hűtőszekrényben tartjuk.
Hozzávalók:
2 nagy csokor medvehagyma
1 dl olívaolaj
10 dkg dió
10 dkg parmezán
tengeri só
bors
A hozzávalókat összedaráljuk, sózzuk, borsozzuk és üvegbe tesszük, felhasználásig hűtőszekrényben tartjuk.
Kedves Kisildi!
VálaszTörlésImádom én is a medvehagymát és mindent ami avval készül.
Nagyon szeretem olvasni a Kifőztük magazint, jó pár receptet már el is készítettem belőle. A magazinban találtam rá a blogodra és nagyon tetszik - szép, ízléses, összhangban levő fotók és nagyon jó receptek !
Kérlek látogass meg engem is : http://www.juditkakonyhaja.blogspot.hu/
Köszönöm.
Üdv: Judit
Köszönöm judit, megnézem én is a blogodat :-)
VálaszTörlés