Hozzávalók 4 személyre:
1 konzerv fava bab
4-5 szál újhagyma
1 szál zöld fokhagyma
30 dkg cherry paradicsom
1-2 érett avokádó
1 csokor zöldpetrezselyem
1 citrom leve
4-5 kanál finom olívaolaj
só
bors
A babot lecsepegtetjük, a hagymát és fokhagymát felaprítjuk, a paradicsomot kettévágjuk, az avokádót kis kockákra szeljük, a petrezselymet apróra metéljük. Összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a citromból és olajból készített öntettel.
Jól behűtjük!
1 konzerv fava bab
4-5 szál újhagyma
1 szál zöld fokhagyma
30 dkg cherry paradicsom
1-2 érett avokádó
1 csokor zöldpetrezselyem
1 citrom leve
4-5 kanál finom olívaolaj
só
bors
A babot lecsepegtetjük, a hagymát és fokhagymát felaprítjuk, a paradicsomot kettévágjuk, az avokádót kis kockákra szeljük, a petrezselymet apróra metéljük. Összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a citromból és olajból készített öntettel.
Jól behűtjük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése