Hozzávalók:
1 kg csontos borjú vagy marhahús
1/2 kg cékla
1/2 kg savanyú káposzta
1 konzerv paradicsom
1/2 kg krumpli
só
bors
csombor (borsikafű)
2-3 kanál olaj
2 kanál liszt
A húst félpuhára főzzük sós, borsos vízben, akkor hozzáadjuk a gyufaszálra vágott, megtisztított céklát, a gyalult savanyú káposztát, a paradicsomot, csomborral ízesítjük. A legvégén beledobjuk a felkockázott krumplit és készre főzzük, majd berántjuk vékony rántással.
1 kg csontos borjú vagy marhahús
1/2 kg cékla
1/2 kg savanyú káposzta
1 konzerv paradicsom
1/2 kg krumpli
só
bors
csombor (borsikafű)
2-3 kanál olaj
2 kanál liszt
A húst félpuhára főzzük sós, borsos vízben, akkor hozzáadjuk a gyufaszálra vágott, megtisztított céklát, a gyalult savanyú káposztát, a paradicsomot, csomborral ízesítjük. A legvégén beledobjuk a felkockázott krumplit és készre főzzük, majd berántjuk vékony rántással.
Rántás nélkül majdnem borscsleves, amit imádok!
VálaszTörlésIgen, valami hasonló
VálaszTörlésDe kivanom :)
VálaszTörlésKérsz??? Kapsz!
Törlés