Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg disznócomb
3-4 kanál olaj (vagy 2 kanál zsír)
1 nagy fej vöröshagyma
1 fej édeskömény
2-3 kanál ajvár
só
bors
50 dkg édesburgonya
1 nagy sárgarépa
A húst felkockázzuk, megtisztítjuk a zöldségeket, majd a hagymát apróra vágjuk, az édesköményt felszeleteljük, az édesburgonyát kockára vágjuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
Az olajban dinsztelni tesszük a hagymát, majd az édesköményt, a sárgarépát s végezetül a húst. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az ajvárt, kevés vízzel felöntjük és puhára főzzük. Végezetül belefőzzük az édesburgonyát is.
Savanyúsággal tálaljuk!
50 dkg disznócomb
3-4 kanál olaj (vagy 2 kanál zsír)
1 nagy fej vöröshagyma
1 fej édeskömény
2-3 kanál ajvár
só
bors
50 dkg édesburgonya
1 nagy sárgarépa
A húst felkockázzuk, megtisztítjuk a zöldségeket, majd a hagymát apróra vágjuk, az édesköményt felszeleteljük, az édesburgonyát kockára vágjuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
Az olajban dinsztelni tesszük a hagymát, majd az édesköményt, a sárgarépát s végezetül a húst. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az ajvárt, kevés vízzel felöntjük és puhára főzzük. Végezetül belefőzzük az édesburgonyát is.
Savanyúsággal tálaljuk!
Nagyon jól néz ki! Biztos finom lehet! :)
VálaszTörlésköszi, igen finom...
Törlés