Megjelent a Kifőztük májusi számában!
Hozzávalók:
50 dkg káposzta
2 db sárgarépa
1 nagyobb, savanykás alma
1 csokor kapor
5 dkg naprafogómag
1 citrom
1 narancs
1-2 chilipaprika
3-4 kanál olívaolaj
só
bors
A káposztát vékonyra gyaluljuk, a répát és az almát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a napraforgómagot zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, a kaprot apróra vágjuk, a citromot és a narancsot kifacsarjuk, a chili magját és ereit kiszedjük, a húsát apróra vágjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, behűtve kínáljuk.
Hozzávalók:
50 dkg káposzta
2 db sárgarépa
1 nagyobb, savanykás alma
1 csokor kapor
5 dkg naprafogómag
1 citrom
1 narancs
1-2 chilipaprika
3-4 kanál olívaolaj
só
bors
A káposztát vékonyra gyaluljuk, a répát és az almát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a napraforgómagot zsiradékmentes serpenyőben megpirítjuk, a kaprot apróra vágjuk, a citromot és a narancsot kifacsarjuk, a chili magját és ereit kiszedjük, a húsát apróra vágjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, behűtve kínáljuk.
Húha ilyet csinálok!!! :)
VálaszTörlésFriss káposztából nagyszerű lesz!
TörlésÖntet nélküli, egyszerű saláta. Nagyon tetszik! Megkóstoljuk:-)
VálaszTörlésvan olaj is meg narancslé is benne
Törlés