Hozzávalók 8-10 személynek:
50 dkg marha vagy borjúbélszín
1-2 kanál dijoni mustár
1-2 kanál nagyon apróra vágott lilahagyma
1-2 kiskanál pirospaprika
só
bors
1-2 kanál paradicsompaszta (esetleg ketchup)
1 tojás sárgája
25 dkg puha vaj
Ízlés szerint:
worcestershire szósz
apróra vágott petrezselyem zöld
kapribogyó
A húst kétszer ledaráljuk, majd a hozzávalókkal jól elkeverjük. A fűszerek mennyisége ízlés dolga, kinek a több, kinek a kevesebb a jobb. A fűszereket apránként adjuk a húshoz, amíg meg nem kapjuk a számunkra megfelelő ízvilágot.
Pirítósra kenve fogyasztjuk.
A hús bekeverése közvetlenül a fogyasztás előtt történjen.
A fotón levő beefsteaket Ingeborg keverte be, nagyon finom volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése