Gyorsan elkészíthető, reggelire, uzsonnára pirítósra vagy ropogós-friss zsemlére kenve, iskolába-munkába szendvicsbe töltve, nagyon finom.
Hozzávalók:
1 konzerv kagyló (olajos vagy vizes)
3-4 db olajban eltett szardellagyűrű
10 dkg mascarpone
10 dkg puha vaj
1 kk ecetes kapribogyó
1/2 csokor zöldpetrezselyem
1-2 db ecetes uborka
só, bors
A kagylót és a szedellát jól lecsöpögtetjük és apróra daraboljuk, a petrezselymet, a kapribogyót, az ecetes uborkát felaprítjuk és habosra keverjük a vajjal és a mascarponéval. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.
Hozzávalók:
1 konzerv kagyló (olajos vagy vizes)
3-4 db olajban eltett szardellagyűrű
10 dkg mascarpone
10 dkg puha vaj
1 kk ecetes kapribogyó
1/2 csokor zöldpetrezselyem
1-2 db ecetes uborka
só, bors
A kagylót és a szedellát jól lecsöpögtetjük és apróra daraboljuk, a petrezselymet, a kapribogyót, az ecetes uborkát felaprítjuk és habosra keverjük a vajjal és a mascarponéval. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése