Hozzávalók:
4-5 marék friss bazsalikomlevél
1 bögre (250 ml) dió
1 bögre olívaolaj
1 bögre reszelt parmezán
2 cikk fokhagyma
1-2 kiskanál só
A pesto-t én késes aprítóban készítem, ahol megdarálom a diót, a parmezánt, a fokhagymát, hozzáadom a bazsalikomleveleket és a sót is, majd tovább pörgetem az aprítót, közben pedig hozzáöntöm az olajat,
Frissen gyúrt tésztával, kevés tejszínnel, reszelt parmezánnal és darált dióval megszórva szeretem.
4-5 marék friss bazsalikomlevél
1 bögre (250 ml) dió
1 bögre olívaolaj
1 bögre reszelt parmezán
2 cikk fokhagyma
1-2 kiskanál só
A pesto-t én késes aprítóban készítem, ahol megdarálom a diót, a parmezánt, a fokhagymát, hozzáadom a bazsalikomleveleket és a sót is, majd tovább pörgetem az aprítót, közben pedig hozzáöntöm az olajat,
Frissen gyúrt tésztával, kevés tejszínnel, reszelt parmezánnal és darált dióval megszórva szeretem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése