2012. szeptember 24., hétfő

TAHINIS CSICSERIBORSÓ-ZELLER KRÉM


Hozzávalók:
1 fej főtt zellergumó (kb 30 dkg)
1 kis doboz csicseriborsó konzerv
3-4 kanál tahini (szezámmagpaszta)

bors
3 kanál aprított zöldpetrezselyem
1 kiskanál curry
pár csepp citromlé
A hozzávalókat botmixerrel pürésítettem és összekevertem. Annyira, de annyira finom, hogy nekem sem jön, hogy elhigyjem!
Meg-is-mét-len-dő!!!



Feleim, vegyetek és egyetek!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, főleg azzal a friss paradicsommal! Tahinit már csináltam én is. Nagyon finom kenyérre való!

    VálaszTörlés
  2. Mostanában kezdek kísérletezni keleti fűszerekkel, ez a kenyérkence nagyon finom lett, pont rákenendő a frissen sült finom kenyérkédidre :-)

    VálaszTörlés